Google Pixel Smartwatch review: când îl întrebi cât e ceasul îți dă 700 de rezultate

Compania americană Alphabet a anunțat noul dispozitiv de supraveghere și control a clienților, respectiv ceasul Google Pixel, ca răspuns la mult mai popularul dispozitiv similar oferit de compania Apple. Diferența între cele două este reprezentată de opțiuni, astfel, ceasul Google îți dă 700 de rezultate când îl întrebi cât e ora.

Mai mult, primele 400 de rezultate sunt reclame la companii care ar putea să-ți spună cât este ceasul dacă te înregistrezi la ele, îți dai datele personale, și ești de acord să plătești un abonament lunar de 5 dolari pentru a ști tot timpul cât e ora exactă. Celelalte rezultate sunt site-uri și firme care au făcut SEO ca să ajungă primele în căutări și care trimit spre site-uri care îți spun ce vedete importante și-au făcut operații estetice.

Google a anunțat că ceasul va fi disponibil utilizatorilor începând cu luna viitoare, și că tot ce trebuie să facă oamenii pentru a afla cât e ora e să dea „skip ad” la reclama ce va apărea pe ceas sau să cumpere un cont premium care le va da ora exactă și recomandarea să achiziționeze un serviciu VPN pentru anonimizarea vieții personale.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

7 octombrie 2022 16:49
Citește mai mult despre: ceas google

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult