Google România a testat în Piaţa Moghioroş căruciorul de cumpărături fără pensionar

Ne îndreptăm tot mai mult spre un viitor semi-autonom, în care roboții vor face treaba noastră de zi cu zi astfel încât să avem mai mult timp de stat la televizor sau pe internet. Vârf de gamă și de tehnologie, compania Google a anunțat că testează deja în Piața Moghioroș un nou cărucior de cumpărărturi care poate merge și fără pensionar.

„Ce ne dorim noi este ca pensionarii să poată să aibă și mai mult timp de stat împreună, la bârfă în fața blocului sau pe casa scării și să nu mai fie întrerupți din emisiunile preferate de la televizor de acest obicei de a merge la piață. Ținând mai mulți pensionari în afara piețelor am putea folosi transportul în comun pentru scopul inițial, acela de a transporta oameni înspre și de la locul de muncă”, a declarat Robert Chabal, lead experimental engineer la Google România. 

Momentan primele teste au fost neconcluzie, întrucât robotul nu știe să aleagă cele mai bune roșii pe pipăite, sau cum să se îmbulzească atunci când e o promoție la carne de vită, 4 kilograme cu doar 50 de lei. „În prima săptămână am avut un singur incident, căruciorul nostru autonom de cumpărături s-a ciocnit cu trotineta fără hipster, pe care o testează rivalii noștri de la Facebook”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

24 septembrie 2018 14:31
Citește mai mult despre: carucior google pensionar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult