Google+, salvat de la închidere! A fost cumpărat de gigantul IT sentimente.ro

Deși părea că se va închide definitiv, Google+ a fost salvat în ultimul moment. Gigantul IT sentimente.ro a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu șefii Google și va prelua în zilele următoare baza de date a rețelei sociale.

”Am analizat în detaliu toată baza de date și tot ce înseamnă Google+ și, 2 minute mai târziu, aveam deja o concluzie clară: doi din cei trei utlizatori Google+ sunt single, așa că merită să investim în cumpărarea rețelei sociale”, a povestit Robert Acrișor, marketing and strategy for expanding business on social media worldwide manager la sentimente.ro. 

Dacă decizia achiziției Google+ a fost luată extrem de ușor, nu la fel au stat lucrurile cu negocierea sumei pentru preluare. ”Sumele de plecare în negociere au fost extrem de îndepărtate”, spun cei de la sentimente.ro. ”Noi am oferit 10 dolari, ei au cerut dublu, 20 de dolari. Dar, după mai multe săptămâni de negocieri dure și nopți nedormite, ne-am înțeles pentru 14 dolari. O sumă rezonabilă pentru ambele părți, să recunoaștem.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
10 octombrie 2018 11:54
Citește mai mult despre: google it

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult