Deși părea că se va închide definitiv, Google+ a fost salvat în ultimul moment. Gigantul IT sentimente.ro a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu șefii Google și va prelua în zilele următoare baza de date a rețelei sociale.

google-plus-logo.jpeg ”Am analizat în detaliu toată baza de date și tot ce înseamnă Google+ și, 2 minute mai târziu, aveam deja o concluzie clară: doi din cei trei utlizatori Google+ sunt single, așa că merită să investim în cumpărarea rețelei sociale”, a povestit Robert Acrișor, marketing and strategy for expanding business on social media worldwide manager la sentimente.ro. 

Dacă decizia achiziției Google+ a fost luată extrem de ușor, nu la fel au stat lucrurile cu negocierea sumei pentru preluare. ”Sumele de plecare în negociere au fost extrem de îndepărtate”, spun cei de la sentimente.ro. ”Noi am oferit 10 dolari, ei au cerut dublu, 20 de dolari. Dar, după mai multe săptămâni de negocieri dure și nopți nedormite, ne-am înțeles pentru 14 dolari. O sumă rezonabilă pentru ambele părți, să recunoaștem.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 10.10.2018 13:54 IT & Știința

National Cinematografic