Google Search a devenit atât de prost încât mai repede îți găsește Poliția ce cauți

Este un fapt binecunoscut că Google Search nu mai este de mult un motor de căutare ci, mai degrabă, un pliant cu reclame în care, din când în când, mai dai de o știre falsă sau de o escrocherie care nu a încăput pe Facebook. Doar bătrânii, oamenii născuți înainte de 2000 își mai aduc aminte vremurile când puteai folosi Google pentru a găsi altceva decât spam.

Situația a ajuns atât de dezastruoasă încât, conform ultimelor date din tech, Poliția Română a ajuns mai eficientă decât google la găsit orice. „Și-acum când cauți pe Google niște chestiuni tehnice în primele rezultate apar niște link-uri expirate care oferă soluția greșită, sau ceva cretin de pe reddit. Am avut o problemă cu o bucățică de cod, am fost nevoit să sun la secția 5 și mi-a zis un agent de-acolo cum să fac funcția să fie recursivă”, povestește Ion Mihai, un programator din București.

Specialiștii în domeniu, cei care nu sunt încă prăjiți și rostesc AI la fiecare trei cuvinte spun că asta reprezintă o oportunitate nemaiîntâlnită. Întrucât nimeni nu caută ceva vreodată cu Bing, decât din greșeală, există șansa să construiești un nou motor de căutare ca să nu mai depinzi de poliție. Tot ce trebuie să faci e să-ți iei un job în IT, să stai acolo vreo trei ani până furi ceva meserie și dup-aia lumea ți-e deschisă: ori o escrocherie cu crypto, ori ceva ce va revoluționa lumea, cum ar fi un motor de căutare pe internet cu care chiar găsești ce cauți.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 mai 2024 18:53
Citește mai mult despre: google politie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult