Inteligenţa artificială tocmai a făcut un pas uriaş înainte! În această după-amiază, inginerii din Silicon Valley au dezvăluit ultima performanţă a reţelei neurale din spatele Google Translate: pe lângă cele peste 100 de limbi din întreaga lume, serviciul poate acum descifra şi bătăile în ţeavă ale vecinilor pensionari.

pensionari_teava_google_translate.jpg

“E fantastic! Până nu de mult, când îmi bătea nea Stere în ţeavă trebuia să mă gândesc: oare ce vrea? N-o nimeream întotdeauna”, povesteşte Decebal Popescu, beta tester din sectorul 3 al Capitalei. “Acum trebuie doar să intru în Google Translate şi să transcriu ce se aude pe ţeavă.”

“‘Poc poc’ înseamnă ‘dă muzica mai încet’, ‘poc poc poc’ înseamnă ‘sunt surd, dar sigur asculţi muzică, deci dă-o mai încet’, ‘poc poc bang’ înseamnă ‘mă plictisesc şi nu e nimic interesant pe Antena 3’...”

“Curând o să învăţ toate expresiile astea utile şi o să pot dialoga cu nea Stere direct prin ţeavă!”, a adăugat bucureşteanul, încrezător în abilitatea celor de la Google de a construi un viitor mai bun pentru întreaga scară.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 02.03.2017 20:11 IT & Știința

National Cinematografic