Greta Thunberg a arătat că nu știe doar să critice. Într-o rară manifestare de bunăvoință, adolescenta suedeză a lăudat eforturile primăriei București, care nu dă apă caldă populației ca să mai reducă din poluare: ”CET-ul lor funcționează la o treime din capacitate, nu ard cărbuni ca inconștienții. Luați exemplu de la București!”, le-a transmis Greta oficialităților de la Davos.greta_mandra_bucuresti.jpg

”Alte națiuni de ce nu pot lua exemplul acestei țări sărace? Știați că bucureștenii, deși au autobuze extrem de scumpe, nu pornesc niciodată aerul condiționat în ele, ca să nu consume energie și să nu încălzească planeta?”, a întrebat supărată tânăra suedeză.

Greta a mai dezvăluit și că Bucureștiul are un program amplu de irigații: ”Țevile lor de apă caldă au găuri din loc în loc și apa caldă se infiltrează în sol, ca să le țină de cald plăntuțelor iarna. La ei solul nu îngheață niciodată, de aceea sunt palmieri în parcuri”, a mai spus activista Greta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 24.01.2020 15:54 IT & Știința

National Cinematografic