Prompți, ca întotdeauna! Guvernul a creat o comisie în Ministerul Culturii, pentru a face un studiu de circa 300 milioane euro. Comisia, condusă de Neti Sandu, va analiza dacă trebuie să introducem zodii noi, dacă zodiile actuale trebuie actualizate și mai ales câți bani ar mai putea fura PSD-ul din descoperirea făcută de NASA.comisie_horoscop.jpg

Ideea studiului a venit de la Liviu Dragnea, și Sorin Grindeanu consideră că e un demers firesc, pentru că toți românii au o zodie.

”Trebuie să stabilim dacă taurii mai sunt compatibili cu scorpionii, și ce se întâmplă când planetele din sistemul nostru solar intră în conjuncție cu celelalte planete, pentru că dacă avem Mercur în conjuncție cu Trappist 5, de exemplu, pentru Gemeni asta înseamnă o posibilă călătorie spațială și întâlnire cu o gaură neagră, care poate fi fatală”, explică Neti Sandu.

Peste 50% din bani merg la TelDrum, firma lui Dragnea, care face un studiu de fezabilitate asupra oportunității de a include planetele noi în horoscop. Restul de bani se vor duce pe concerte și focuri de artificii, pentru că Guvernul vrea ca toți românii să serbeze că PSD a mai găsit ceva de furat, chiar și în alt sistem solar.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 25.02.2017 09:45 IT & Știința

National Cinematografic