Hackerii ruși au atacat un site de videochat și acum e plin de urâte

Așa ceva nu se face! După ce au atacat mai multe site-uri ale instituțiilor statului, hackerii ruși au trecut la nivelul următor și au lansat un atac nemilos asupra unui important site de videochat. Dacă atacul la site-urile instituțiilor statului e de înțeles până la un punct, pentru atacul site-ului de videochat efectiv nu poate exista nicio justificare.

„Și nu e vorba doar despre c-au atacat un site de videochat, ci și despre modul mârșav în care au făcut-o“, acuză reputatul expert în securitate cibernetică Decebal Popescu. „În primul rând, c-au dat site-ul jos când mii de oameni erau în mijlocul operațiunii de… ăăăă, vizionare. Apoi, c-au pus în toate camerele de videochat niște urâte, cel mai probabil mamele lor.“

Având în vedere că România este, totuși, un stat membru NATO și că videochatul este o industrie vitală a țării noastre, se naște întrebarea dacă nu cumva acest atac mârșav al hackerilor ruși reprezintă o declarație de război la adresa NATO. „Fără nicio legătură cu faptul c-am fost printre victimele acestui atac, răspunsul meu este Da, rușii ne-au declarat război și NATO ar trebui să răspundă“, este de părere același Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 mai 2022 18:13
Citește mai mult despre: hacker videochat

Comentarii 1 comentariu

  • Aici nu comentez….am o vecina vizavi pe nume Nadia…nu cred ca e rusoaică, am și binoclu dar nu risc….
    Dacă ea are lunetă?

Alte articole

Vezi mai mult