Hackerii ruși i-au formatat creierul lui Iohannis și acum nu mai știe golf

Atac nemilos al hackerilor ruși. Aceștia au spart softul președintelui Klaus Iohannis și i-au formatat acestuia creierul. După atac, Klaus Iohannis a descoperit cu stupoare că nu mai știe nici măcar să țină o crosă de golf în mână.

„Se pare că i-au șters toate informațiile pe care le avea în creier“, au spus experții în securitate cibernetică de la Cotroceni. „În acest moment Klaus Iohannis nu mai știe cum îl cheamă, nu mai stăpânește deloc jocul de golf, a uitat parola de la Booking, nu știe nici măcar câte case are. Și cam astea sunt toate informațiile șterse de hackerii ruși, că altele nu existau în creierul președintelui.“

Pentru a evita astfel de atacuri pe viitor, lui Klaus Iohannis îi vor fi implantate mai multe creiere mici, care să funcționeze independent unele de altele. „Mare parte din spațiul interior al capului stă oricum nefolosit, așa că președintele nostru va fi dotat cu 12 creiere mici, toate identice. Dacă unul e atacat, îl închidem și îi dăm drumul următorului“, a explicat programatorul care se ocupă de mentenanța lui Iohannis.

Scris de Calin
29 aprilie 2022 14:59
Citește mai mult despre: hackeri iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult