Hackerville are o scenă în care hackerii sparg un site de livrări şi comandă ciorbă gratis

Iar film românesc, iar ciorbă! Surse din industria IT dezvăluie că au apărut nişte scene ridicole într-un serial cu hackeri. O grupare de aşa-zişi experţi underground ai programării intră pe un site de livrări şi injectează un cod, apoi li se livrează ciorbă gratis.

“Am trecut de firewall, acum adaug smântâna şi ardeiul”, spun hackerii din serial. În paralel, dintr-o altă locaţie, complicii hackerilor reuşesc să comande şi pâinea. Hackerii se reunesc în cyber-bârlogul lor, unde mănâncă ciorbele într-o scenă de 30 de minute, în care se aud doar plescăituri, sorbituri şi sunete de tastatură.

Cei care chiar cunosc ce înseamnă programare şi IT spun că asemenea scene sunt absolut ridicole şi că lucrurile stau puţin altfel. Iar tu dacă reprezinţi o companie şi ai nevoie rapid de programatori serioşi, nu mai aştepta după hackerii din Hackerville, că ăştia-s ocupaţi cu ciorba.

În loc să pierzi timp cu recrutarea, apelează la specialiştii de la TechTalent.ro. Indiferent dacă ai nevoie de 40 sau de 4 ore de programare săptămânal, TechTalent.ro te poate ajuta cu persoana potrivită într-un timp scurt.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

19 noiembrie 2018 11:48
Citește mai mult despre: ciorba film hackeri it joburi serial

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult