Hai că nu-i așa rău! Topirea ghețarilor a scos la iveală niște beri puse la rece de strămoșii noștri

Toată planeta se plânge de încălzirea globală, în afară de săracii din Africa care plâng de foame, dar topirea ghețarilor are și efecte pozitive. Un grup de oameni de știință care studiau efectele efectului de seră în Antarctita au descoperit niște beri puse la rece de strămoșii noștri, care au uitat de ele. 

„Din datele adunate până acum am tras concluzia că strămoșii noștri din această zonă, australopitecii, nu aveau frigidere. De aceea lăsau berile la rece în Antartica, unde, ca și acum, era frig, dar nu atât de frig. Unii dintre ei au uitat de ele, poate au fost uciși pe drumul de întoarcere de Chtulhu sau poate s-au căsători. Oricum, este o descoperire epocală și binevenită”, a declarat Lars Admunsen, șeful echipei de cercetători care efectuează studii în Antarctica. 

interesant este că lângă beri s-a găsit și o unealtă de silex, ce era folosită pentru deschiderea berilor sau spargerea capului celui care o aducea caldă. Studiile ulterioare au scos la iveală că berea descoperită ar putea ajunge pentru cel puțin 6 luni, dacă nu intervine ziua vreunui savant și se face vreun chef. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 ianuarie 2016 17:40
Citește mai mult despre: bere rece

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult