Halal civilizație extraterestră! Doi gherțoi au golit scrumiera din OZN în pădurea Baciu

Zvonurile că Pământul ar fi vizitat de membrii unor civilizații extrem de avansate din galaxia noastră se pare că sunt complet false. De fapt, planeta noastră e vizitată doar de gherțoii galactici. Doi astfel de nesimțiți au fost văzuți în Pădurea Baciu, de lângă Cluj, în timp ce goleau pe geamul OZN-ului scrumiera plină cu chiștoace spațiale.

Nu e prima oară când se întâmplă, spun cei din comună. În fiecare seară oamenii văd cum din OZN-uri se aruncă recipiente de plasmă, resturi de reactor, ambalaje de antimaterie, sau chiștoace de țigări care nu se produc pe Terra, precum Venus lights sau Blorg cu biluță de lavandă, pentru că extratereștrii sunt alergici la mentă, ei având un organism bazat pe catene de siliciu, nu carbon.

Aveam telefonul la mine, dar am rămas înlemnit să văd atâta nesimțire aici în Ardeal. Pădurea e plină de gunoaie de la gherțoii spațiului! Mai sunt și din ăia care opresc să se pișe, niște scârboși!”, declară un localnic.

”Sunt super inteligenți? Astea-s povești! Dacă ar avea un dram de creier extratereștrii ăștia ar realiza cât de urât e să poluezi cu gunoaie o pădure atât de frumoasă. Ăștia n-au cei 7 ani-lumină de-acasă! Sunt niște cretini!”, a comentat un martor indignat de proasta creștere a extratereștrilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 mai 2019 12:36
Citește mai mult despre: extraterestri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult