Halloween de groază într-un cartier bucureştean! O femeie s-a deghizat atât în bancomat și s-a instalat în sufragerie, iar soțul ei, un leneș notoriu, a băgat cu încredere cardul, fericit că nu mai trebuie să coboare până la bancomatul de la colț.

Disperat că nu se întâmplă nimic când apasă pe butoane, bărbatul a sunat la servicii clienţi, dar cei din call center se jurau că el nu a folosit niciun bancomat şi, mai grav, că tocmai și-a cumpărat o rochie online cu cardul.sotie_costumata_in_bancomat.jpg

Bărbatul a început să bănuiască ceva când a ieșit o mână din bancomat, apoi s-a auzit o voce șoptită: ”Fonduri insuficiente. Mai depuneți bani”. A băgat 5 lei și vocea a spus: ”Săracule! Mereu ai fost un zgârcit! Bagă și tu 500, că tocmai ai luat salariul”.

”Am încercat să bag mâna după card, dar bancomatul mi-a dat cu un făcăleț în cap și m-a amenințat cu fierul de călcat încins. În momentul în care bancomatul s-a urcat într-un Uber și a plecat în oraș cu cardul meu, atunci mi-am dat seama că e posibil să fie o escrocherie”, spune victima.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 31.10.2018 19:23 IT & Știința

National Cinematografic