Halloween oribil. O femeie s-a deghizat în bancomat şi i-a înghiţit cardul soţului

Halloween de groază într-un cartier bucureştean! O femeie s-a deghizat atât în bancomat și s-a instalat în sufragerie, iar soțul ei, un leneș notoriu, a băgat cu încredere cardul, fericit că nu mai trebuie să coboare până la bancomatul de la colț.

Disperat că nu se întâmplă nimic când apasă pe butoane, bărbatul a sunat la servicii clienţi, dar cei din call center se jurau că el nu a folosit niciun bancomat şi, mai grav, că tocmai și-a cumpărat o rochie online cu cardul.

Bărbatul a început să bănuiască ceva când a ieșit o mână din bancomat, apoi s-a auzit o voce șoptită: ”Fonduri insuficiente. Mai depuneți bani”. A băgat 5 lei și vocea a spus: ”Săracule! Mereu ai fost un zgârcit! Bagă și tu 500, că tocmai ai luat salariul”.

”Am încercat să bag mâna după card, dar bancomatul mi-a dat cu un făcăleț în cap și m-a amenințat cu fierul de călcat încins. În momentul în care bancomatul s-a urcat într-un Uber și a plecat în oraș cu cardul meu, atunci mi-am dat seama că e posibil să fie o escrocherie”, spune victima.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
31 octombrie 2018 20:23
Citește mai mult despre: banca bancomat card Halloween

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult