Handjobul, în continuare locul 1 în topul joburilor făcute de acasă

Pandemia a schimbat complet piața muncii și a afectat major numeroase industrii care au trebuit să se reorienteze pe spre digitalizare și muncă remote. În aceste condiții, cel mai întâlnit job din ultima vreme este handjobul care poate fi efectuat fără probleme în condiții de siguranță, atât sanitară cât și de altă natură, acasă.

„De când au început restricțiile legate de pandemia de Covid-19 am descoperit plăcerea lucrului de acasă. În camera mea, pe care o pot transforma rapid în birou, am acces prin internet la absolut tot ce am nevoie pentru un handjob. Și, în plus, câteodată când nu e obosită cu copiii și cu școala, mă ajută și soția”, spune Marcel Constantin, un angajat care are două handjoburi în această perioadă.

Angajații spun că preferă handjobul de acasă și tot ce trebuie pentru asta este un laptop și mâini poți să faci de oriunde treaba asta, în vârful patului sau în cămară. „Cel mai important de remarcat este faptul că, spre deosebire de alte joburi, handjobul nu necesită nici investiții majore nici o pregătire profesională de durată. Deși în general este practicat de absolvenții de studii superioare, cu cât mai ridicate cu atât mai des, el poate fi realizat la aceiași parametri de profesionalism și de oamenii cu 8 clase sau mai puțin”, spun specialiștii de pe piața muncii.

Scris de Eftimie
7 septembrie 2020 05:09

Articole asemanătoare

Vezi mai mult