Harta fricii în Bucureşti. Cele mai evitate zone sunt sediile ANAF, Poşta şi spitalele

Institutul pentru Frica Pământului a publicat harta fricii în Bucureşti. Cum era de aşteptat, cele mai îngrozitoare locuri din Bucureşti, care bagă spaima în orice cetăţean, sunt sediile ANAF de sector, apoi sediile de poştă, după care maternităţile şi spitalele.

Sediile de poştă de care cetăţenii se tem cel mai rău sunt cele cu coletărie, pentru că oamenii se duc mereu cu frică să nu fie trimişi altundeva, sau în cel mai rău caz la ghişeul de care aparţin, în cine ştie ce zonă obscură din Moldova, de unde au venit, gen Buzău.

“Situaţia fricii în Bucureşti e ceva de speriat”, spune Clarisa Rădoi, inspector la IFP. Oamenii fac atac de panică doar când spui “Poştă”, sau “Spital”. Când spui ANAF, femeile îşi trag instinctiv poşeta la piept, din reflex să nu le fure banii, iar bărbaţii strâng pumnii şi scuipă.

Alte locuri de care bucureştenii se tem sunt sediile CEC, pe unde oamenii trec pe trotuarul celălalt, ca să nu se molipsească de lene şi înapoiere. La mare distanţă pe harta fricii urmează locurile rău-famate, unde chiar ţi-e frică să te duci ca să nu fii bătut, precum Piaţa Victoriei.

Scris de Ionut
5 septembrie 2018 13:09
Citește mai mult despre: frică harta

Alte articole

Vezi mai mult