Oamenii de știință au mers prea departe cu experimentele genetice! O dovedesc ultimele rezultate de la Institutul de Genetică Aplicată unde angajații de aici au creat, prin încrucișări repetate între popi și intelopi, un adevărat monstru: interpopul.

preot interlop.jpg

„Interpopul este așa cum îți imaginezi că este. Vine la tine și-ți cere bani pentru sfânta biserică. Dacă bagi vrăjeala de-aia ieftină, că tu nu dai la biserici, că tu ești ateu, începe să se uite amenințător la tine. De-aici lucrurile merg tot în mai rău, chiar dacă-i dai banii, tot nu scapi de el”, spune un specialist care a lucrat la crearea monstrului.

Acesta a precizat că atunci când vine interpopul cu botezul nu e așa de ușor ca atunci când vine un popă obișnuit. Interpopul dă cu busuioc în casă, dar dacă simte că te-ai uitat urât la el sau pur și simplu nu-i place mutra ta, îți dă cu candela la rotulă apoi sare pe tine la bătaie.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 28.12.2019 11:59 IT & Știința

National Cinematografic