Horoscopul Covid19. Vezi cu ce zodii ești compatibil să stai în carantină

Berbec

Ești o fire ambițioasă, deci evită orice contact cu Balanțele, care îți vor cere adeverință dacă vrei să treci din sufragerie în dormitor. Faci o pereche bună cu Scorpionii, care te vor trimite cu gunoiul și te vor pune să faci piața, spălându-se pe mâini de sănătatea ta. Cele mai mari șanse le ai cu o persoană din zodia Vărsător, dar vezi să nu vă prindă poliția când vă plimbați cu cățelul în afara localității.

Taur

Nici n-o să simți când trece carantina asta, pentru că probabil vei dormi până atunci.

Grijă mare la polițiștii din zodia Leu, e posibil să iasă scântei și să te trezești cu o amendă. Încearcă să-ți găsești o pereche tot din zodia Taur, ca să puteți termina împreună proviziile imense pe care le-ai făcut. Dacă părinții tăi sunt în zodia Rac, sună-i. Dacă sunt în Gemeni, înseamnă că te sună ei de 4 ori pe zi.

Gemeni

Încetează să faci videocall-uri cu toată lumea, să întrebi ce-o fi și ce-o păți. Nu moare nimeni de la un Covid19, în afară de cei infectați, firește. Potolește-ți anxietățile și caută un partener din Pești, să vă calculați împreună ce buget zilnic aveți în perioada asta.

Rac

Nu, nu e nevoie să te predai singur la poliție dacă ai strănutat o dată în balcon. Probabil n-ai infectat pe nimeni. Mai bine pune gogoașa aia jos și fă curățenie prin casă. Te potrivești perfect cu cineva din zodia Capricorn, cu condiția să aibă bani, o vilă cu curte imensă la munte, unde să faceți împreună activități agricole precum și copii.

Leu

Nu știu dacă e tocmai legal să urmărești cetățenii prin oraș și să le ceri declarațiile pe proprie răspundere. Asta e treaba poliției. Tu ești șeful animalelor, nu al oamenilor. Nu ești compatibil cu nicio zodie. Ar trebui să te izolezi singur permanent, nu doar când e virus. E posibil ca tu însuți/însăți să fii un virus.

Fecioară

Firea ta delicată te face copatibilă doar cu Săgetătorii, sau poți fi sclavul cuiva din zodia Scorpion. Ai crezut că e doar o panică nejustificată, așa că nu ți-ai luat nici apă, nici făină și nici hârtie igienică, așa că acum trebuie să te milogești de polițiști să te lase până la magazin.

Balanță

Trebuia să iei mai multă făină, oare? Sau mai multă hârtie igienică? Sau conserve de pește, că au vitamina D? Sunt lucruri la care te gândești intens în timp ce lucrezi de acasă. Te-ai înscris deja la cursuri de biochimie online, ca să ajuți la descoperirea unui vaccin? Ideal ar fi să stai cu cineva din zodia Gemeni, cu care vă puteți gândi intens la viitorul omenirii după criză.

Scorpion

Probabil ai deja 5-6 sclavi prin casă, din zodii slabe, precum Fecioară sau Capricorn. Ei te plimbă cu lectica prin oraș ca să-ți iei leurdă din piață, în timp ce alungă muștele cu un evantai din pene de struț, exact cum meriți. Ai reușit să-i manipulezi și să-ți doneze litri de sânge, pe care îl ții în frigider în pungi, în caz de ceva, doamne-ferește. Ești compatibil doar cu zeii.

Săgetător

Sunt vremuri grele, dar tu vei fi și mai greu, dacă vei continua să mănânci în acest ritm. Combină-te cu cineva din Taur, zodia zgârciților, că altfel o să termini banii într-o lună, cu toată mâncarea pe care ți-o iei. Ai grijă la sănătate. Nu de Covid te temi, ci de curent.

Capricorn

Aaa, în sfârșit poți munci după pofta inimii! Ai scăpat de navetă, de autobuz, de mers cu mașina și acum poți sta liniștit acasă, unde îți faci programul tău de lucru, de obicei de la 8:00 la 23:00, cu mici pauze de masă în care deguști un vin vechi, baricat, și niște brânză englezească trăznet. Ești compatibil cu orice zodie dispusă să te lase în pace să-ți vezi de muncă și deliciile tale gastronomice.

Vărsător

Încetează cu paranoia. Virusul nu a fost făcut în laborator și nici nu ți-l aruncă din drone pe fereastră, deci poți aerisi casa din când în când. Ar trebui să te combini cu un scorpion sau un taur, care să te trateze cu indiferență și să te pună să-i faci clătite încontinuu, poate te mai calmezi.

Pești

Tu oricum erai în autoizolare de câțiva ani. Geniu sau psihopat, încă nu știm motivele. Când o să se termine toată chestia asta tu o să ne spui insistent: ”v-am zis?!”. Ești compatibil cu un distonocalm saui cu altcineva tot din zodia pești, să faceți împreună teoria conspirației.

Scris de TNR
29 martie 2020 10:03
Citește mai mult despre: horoscop

Alte articole

Vezi mai mult