Horoscopul interlopilor. Ce clan ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec. Ferm, încăpățânat și conflictual, berbecul se identifică perfect cu Clanul Ștocarilor, un clan dinamic, cu viziune și potențial de a uimi permanent lumea infracționalității.

Taur. Deși în general placizi, taurii pot deveni letali dacă îi stârnești. Sunt perfect compatibili cu Clanul Sportivilor, condus de Mircea Nebunu, el însuși reprezentant al zodiei.

Gemeni. Caracterul dual al zodiei îi face pe membrii acesteia compatibili cu Clanul Ursarilor, care ba sunt clan de sine stătător, ba se dau cu alte clanuri. Păi, ori suntem interlopi ori nu mai suntem!

Rac. Firea meticuloasă, dar și artistică a celor din zodia Rac se potrivește de minune cu Clanul Caran, al cărui lider e un mare admirator al lui Adi Minune, al cărui fin este. 

Leu. La tine e vorba doar de aparențe. Membrii acestei zodii se potrivesc perfect cu clanul Spoitorilor. Deși par violenți, e mai mult gura de ei și nu prea sar la bătaie. Lasă femelele să facă treaba murdară și de multe ori foarte zgomotoasă.

Fecioară. Discreție, valoare și eleganță. O fecioară nu poate fi pe interval cu alt clan decât Clanul Chira, clanul ghicitoarelor pline de aur.

Balanță. Firea mercantilă a celor din Balanță îi face pretabili la combinații pe cămătărie și șantaj cu Clanul Cămătarilor.

Scorpion. Speculații imobiliare cu bani din cămătărie. Păi nu asta face un Scorpion în mod normal? Asta fac și cei din Clanul Rinu. E compatibilitate 100%, boss.

Săgetător. Camera ta arată ca și cum ți-ar face DIICOT percheziție zilnic. Ești ideal pentru Clanul Văncică, cel mai aerian clan, fără plan, uneori fără un ban, de-aia atacă alte clanuri.

Capricorn. Ești zodia care muncește cel mai mult, așa că ți se potrivește un clan de tracțiune, clanul Calu. Ești chibzuit și temeinic, deci sigur ai un card cu care să tragi cox de pe oglindă, ca șefii acestui clan.

Vărsător. Flamboaianța zodiei tale te face instantaneu membru onorific al Clanului Duduianu. Mașini luxoase, femei bengoase și multă valoare, de ciudă lumea moare. Ca șeful acestui clan. Deci ai cale liberă spre vârf, barosane!

Pești. Ești cea mai dubioasă zodie din horoscop, cea mai ingrată și mai periculoasă, cea mai tupeistă și subversivă, mereu pe interes. Ca orice pește, te interează să-i scoți pe alții la produs, tu să stai frumos, pitulat. Clanul de care aparții are aceleași trăsături: Poliția Română!

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
31 august 2020 05:47
Citește mai mult despre: horoscop

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult