Horoscopul plajelor. Ce plajă ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec. Ascunzându-și mereu frica sub forma modestiei, Berbecul va alege o plajă discretă, la Dunăre, probabil la Oinacu, și va privi nostalgic spre Bulgaria, unde visează să aibă curaj să meargă într-o zi.

Taur. La el e simplu, totul e pe bază de mâncare Are biletele de avion cumpărare cu un an înainte, știe exact la ce oră pleacă feribotul din Pireu. Va petrece câteva zile pe o plajă din Milos, insulele Ciclade, unde a găsit un restaurant cu mâncare gătită în fumarola unui vulcan. 

Gemeni. Eternul indecis, îi e greu să aleagă între Bora Bora și Hawaii, așa că se duce la plajă pe islazul comunal din Videle.

Rac. Adună ban pe ban de 3 ani ca să reușească să-și facă selfie pe o plajă din Seychelles, unde stă doar o noapte și face 8 zile dus întors, cu toate escalele, după care se laudă tot restul vieții că el se duce în Seychelles.

Leu. Îi e fizic imposibil să înoate oriunde altundeva decât în apele turcoaz din orașul antic Olimpos, de lângă satul Cıralı, la sud de Antalya, unde se duce cu prietenii, cu un convoi de mașini cu numere de București și face spume la gură dacă îl depășește cineva pe drum.

Fecioară. Se duce în Vamă, unde cheamă poliția că e muzica dată prea tare la terasa de lângă pensiune. E mereu deranjat de bețivi, îi pute totul, are un tricou cu ”Vama nu mai e ce-a fost”. Pe plajă se dă cu cremă factor 50 și vine acasă mai alb decât a plecat.

Balanță. Obsedați de simetrie, nativii acestui semn fac scandal dacă șezlongurile nu sunt așezate ”cum trebuie”. Se duc la Mamaia, pentru că le place cât de bine sunt trasate liniile din parcare, chestie care le calmează dorința de ordine și rigoare.

Scorpion. Nimeni nu știe unde se duc Scorpionii la plajă, dar se bănuiește că ar fi vorba de insula Dassen, din largul Africii de Sud, unde apele sunt infestate cu rechini și Scorpionii se simt ca acasă. Ei ajung acolo aruncându-se din avion cu costumul de zbor și petrec câteva zile făcând SUP în jurul insulei.

Săgetător. El e tipul care face nudism la piscina hotelului din Elia Beach, Halkidiki și urlă ”Aici s-a născut democrația, bă, rataților!”.

Capricorn. Pentru el e foarte important ca plaja să aibă wireless sau semnal bun, ca să poată lucra ceva cât timp se relaxează după înot. Va alege o plajă din România, ca să reducă costurile cu roamingul, probabil Eforie Sud.

Vărsător. Visul lui e să ajungă la o tabără de yogilates din insula Skopelos, dar nu-și permite decât să meargă cu autostopul până la Vadu, după ce împrumută niște bani de la niște prieteni.

Pești. Efectiv nimănui nu-i pasă unde se duc nativii acestei zodii și toate celelalte semne zodiacale se tem să nu vină pe plaja lor, pentru că ar fi dezgustați, cum e și firesc, de prezența celor din zodia Pești, zodie disprețuită de toată lumea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 iunie 2021 08:08
Citește mai mult despre: horoscop plaje

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult