Horoscopul Zen. Cum să-ți liniștești bărbatul în funcție de zodia lui

Berbec

Sugerează-i un hobby care să-i ocupe mult timp și să-i mănânce energia. De exemplu, alcoolul sau chiar heroina. Nu încerca să-i faci masaj la umeri când e stresat, că simte că te uiți la chelia lui și îi crește tensiunea și mai rău.

Taur

Cel mai important lucru e să locuiți într-o casă cu multe uși, ca să aibă ce sparge când îl înfurii cu cicăleala. Tu te cunoști. Cât mai multă cicăleală, cât mai multe uși. Dacă ești cicălitoare patologică, pune niște uși la întâmplare prin casă, chiar dacă nu se deschid. Ar fi indicat să-i pui în garaj și un sac de box cu fața ta, și după 2-3 ore intense acolo va fi zen cel puțin o lună.

Gemeni

Ține-l ocupat cu decizii mărunte. Întreabă ce vrea să mănânce la prânz, ardei umplut sau tocăniță. Geamănul va începe să despice firul în patru, să se gândească ce să aleagă, de ce fix astea, de ce azi, timp în care tu poți să-l înșeli cu cel mai bun prieten al lui, de exemplu. Totul e să fie el liniștit.

Rac

Nu încerca să-l faci să-și retragă cuvintele, pentru că racul adoră să dea înapoi, dar doar ca să-și ia avânt și să reînceapă isteria cu și mai multă energie.

Leu

Dacă a fost o zi din aia cu multe SMS-uri sau mesaje pe chat cu figuri gen ”Cu cine ai fost acolo”, fii deșteaptă. Nu-i permite leului să facă o criză, că decapitează toată scara de bloc. Metoda sigură să-l calmezi e să-l aștepți acasă goală, cu câteva dildouri, două prietene pe care poți conta și mult lubrifiant.

Fecioară

În general tot ce trebuie să faci ca să-l potolești e să ridici puțin arătătorul. Pentru variație, încearcă să te încrunți la el, sau un tușit scurt, apăsat. El va tresări imediat, va termina cu plânsul isteric și va accepta să mergeți în concediu la părinții tăi în loc să mergeți la un bungalow romantic din insula Karpatos, unde își dorea el.

Balanță

Bărbatul balanță este foarte echilibrat, poate să dea bine și cu mâinile și cu picioarele, deci ai grijă când vine beat și nu găsește mâncare proaspătă. Dacă ești din Vaslui, nu suna la șeful de post, că-ți arde și ăla câteva. Ca să-l potolești fă-i o tochitură cu 5000 de calorii și toarnă-i niște spirt în țuică. Va uita când s-a născut, îi spui că e născut cu o lună înainte și va deveni imediat fecioară, zodie de pămpălăi, vezi mai sus.

Scorpion

Dacă nu ești și tu scorpion, ai pus-o. Singura metodă prin care bărbatul tău scorpion se va liniști va fi probabil crima, sau torturarea unor animale mici. Ai grijă când dormi, să nu te sufoce cu perna. Și nu uita de otravă, ai grijă când gătește el.

Săgetător

Singura soluție să potolești săgetătorul e să fii mai isterică decât el. Când te trezești, începe să urli preventiv, până nu începe să urle el. Ar fi util să fii la ciclu de 2-3 ori pe lună. Dacă vede că e o zi din alea, fuge singur și te lasă în pace.

Capricorn

Inventează-i ceva de muncă, ține-l ocupat. Cere-i rapoarte din 2 în 2 ore, chiar dacă nu ești șeful lui, el adoră să dea rapoarte și feedback. Spune-i că l-a sunat șeful lui și a zis că trebuie să facă ceva urgent. Va uita de ce e nervos.

Vărsător

Bărbaților din vărsător nu le place rutina. Încearcă să mai găsești subiecte noi de ceartă, ca să aveți din ce să vă împăcați. Nu-i place să fie nervos pe aceleași chestii. Alternează. O zi spune-i că ești lesbiană. În altă zi, spune-i că vrei să se facă barista. Enervează-l constant, crește-i toleranța și în timp vei obține plăvanul placid pe care ți-l dorești.

Pești

Bărbații din zodia pești au o fire duplicitară. Când sunt calmi, atunci sunt cei mai nervoși. Ai grijă la momentele de aparentă liniște, când se uită la un film, de exemplu. Atunci e de fapt un vulcan. Confruntă-l direct, amenință că-l părăsești dacă nu încetează cu violența asta psihică. Dacă vezi că începe să devină defensiv și să ridice tonul, e perfect, e pe cale să se liniștească. Dacă începe să urle și să spargă chestii, continuă, ești pe calea cea bună.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 iulie 2020 06:07
Citește mai mult despre: horoscop

Alte articole

Vezi mai mult