Ideea lui Hagi, confirmată! Savanții britanici au descoperit că e bine să fie bine, ca să nu fie rău

Multă lume a râs de Gheorghe Hagi acum câțiva ani, când marele fotbalist spunea că ”e bine să fie bine, ca să nu fie rău”. Iată însă că, la ani distanță, prestigioșii cercetători britanici au descoperit exact ceea ce Hagi știa deja de foarte mult timp: că e bine să fie bine, ca să nu fie rău.

”Studiul a fost extrem de costisitor, și ca bani, și ca resurse, dar eu spun că a meritat”, spune șeful savanților britanici. ”Când avem de-a face cu o descoperire atât de surpinzătoare, nu poate fi vorba decât de bani cheltuiți cu folos. L-am sunat deja pe domnul Hagi, să-l anunțăm că a avut dreptate, iar modestia lui m-a surprins: mi-a spus doar că se bucură, dar că pentru el în continuare e mai important să fie bine, ca să nu fie rău.”

Senzaționala – și, totodată, halucinanta – descoperire a britanicilor îi umple de speranță și pe alți compatrioți. Printre aceștia, Traian Băsescu, care speră ca britanicii să demonstreze și că iarna nu-i ca vara, sau Marian Vanghelie, care speră să se demonstreze că soarta lui a fost stabilită de destin sau că omul este o ființă umană.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 septembrie 2015 16:54
Citește mai mult despre: cercetatorii britanici hagi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult