Imaginile sărăciei! Două clanuri de rromi s-au încăierat cu bâte, că n-au bani de Starcraft

Imaginile filmate pe o stradă din Târgu-Neamț au șocat o țară întreagă. Două clanuri rivale de rromi s-au atacat în public, cu bâte și topoare, fiind necesară intervenția poliției. Făptașii provin din familii sărace, care nu-și permit cont la battle.net pentru a putea să se bată în Starcraft.

„A fost vorba de două clanuri rivale, Martorii lui Protos și Zergii Căldărari care s-au luat de la un depozit de minerale de lângă amanetul de pe strada Virtuții. Inițial au atacat cu zerlingi în puța goală, dar Protoșii au venit cu un Carrier Opel Astra din 2003 și au adus mai multe trupe, în special Dark Templari cu burtă mare și blugi”, a declarat șeful poliției Târgu Neamț, Mihail Grigore.

În urma incindentelor 10 jucători din ambele tabere au fost reținuți de poliție și riscă să fie banați de pe server cel puțin 6 luni. „Oricum, vorbim de niște n00bi, pentru că un jucător experimentat ar fi profitat de bătălie să se ducă la adversari să le pună o bombă în bază”, a declarat seful baroului Neamț, dl. Constantin Ionescu-Dan.

Scris de Ef
6 iulie 2018 14:07
Citește mai mult despre: bataie starcraft tigani

Alte articole

Vezi mai mult