Impozitul progresiv a fost adoptat: românii vor fi taxați în funcție de zodie

Vești proaste pentru toți românii, dar mai ales pentru cei din zodia Pești. Guvernul intenționează să renunțe la cota unică de impozitare și să treacă la un sistem progresiv de taxare, în funcție de zodie. Astfel, dacă sunteți într-o zodie mai amărâtă, precum Rac, Fecioară sau Capricorn, veți plăti cu până la 30% mai mult impozit pe salariu, că oricum nu aveți tupeu să ziceți nimic.

Urmează celălalt palier al zodiacului, cu Gemeni, Săgetător și Balanță, care vor beneficia de deduceri fiscale pentru achiziții de haine și excursii, apoi impozitul crește cu 15%, iar banii vor fi gestionați de părinți ca și până acum.

Cei mai avantajați vor fi românii din zodiile cele mai puternice, adică Taur, Leu și Scorpion, care vor beneficia de deduceri fiscale masive, pentru că orice ceartă cu cineva din aceste zodii ar fi un dezastru pentru politicieni și ar putea duce la căderea Guvernului.

”Cu siguranță lucrurile vor rămâne la fel pentru românii din zodia Taur, pentru că orice schimbare la această zodie înseamnă un acces de furie, chiar mai rău decât atunci când le e foame. Sincer, la Tauri e posibil să le mai reducem din impozite și să le dăm și bonuri de benzină, doar ca să plece undeva în vacanță și să le lase să furăm în continuare”, spune ministrul Muncii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 mai 2022 06:52
Citește mai mult despre: horoscop impozit zodie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult