În cinstea lui Elon Musk, mulţi români se fac rachetă în seara asta

O fi Elon Musk apreciat în Statele Unite, dar se știe că americanii nu prea știu să-și iubească eroii. Oricâte laude va primi acolo că a trimis rachete și mașini în spațiu nu se compară cu omagiul imens pregătit de români în seara asta în onoarea lui.

Conform estimărilor preliminare, în această noapte cel puțin un milion de români se vor face rachetă iar mulți vor decola de la muncă direct la birt, asta dacă nu s-au dedicat în totalitate științei și stau acasă. Vor fi lansate mii de navete din depozite spre mesele celor ce vor sărbători iar pentru cei care-și prind capul în butoi se va decupa un hublou pentru observații astronomice.

Mulți vor ajunge să doarmă în cratere în decursul dimineții dar vor fi și nenumărate cazuri în care vor veni atât de teleportați acasă, pe trei căi lactee, că nu-i va mai primi nevasta și vor trebui să se roage de un vecin să-i primească în spațiu. În definitiv, care-i faza cu canalele de pe Marte? Asta va fi nebuloasa zilei mâine dimineață.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

7 februarie 2018 19:02

Alte articole

Vezi mai mult