În parcul IOR va fi amenajat un spaţiu pentru pensionarii care se joacă Starcraft

Administrația locală din sectorul 3 are un nou proiect pentru vârstinici. Acestora le va fi amenajat un spațiu în Parcul IOR unde să poată să joace Starcraft în liniște, feriți de soare și de țipetele nepoților care se entuziasmează la ultimul videoclip haios de pe TikTok.

Locul va fi dotat cu prize în care să-și țină laptopurile vechi cu windows 98 pe care încă merge strună, conectivitate internet și chiar un angajat al primăriei va face un LAN acolo, între orele 9 și 17. „Știm că până la ora asta se joacă bătrânii Starcraft pentru că mai spre seară se adună pe grupurile de Facebook unde share-uiesc linkuri din politică și apoi se uită la Digi24”, spune șeful Departamentului Asistență Socială pentru Persoane Vârstnice din Primăria Sector 3.

Totodată primăria va subvenționa și accesul pe Battle.net pentru jucători, dacă aceștia aduc un copon de pensie sau de salariu cu care să poată dovedi că au venituri mici. Pensionarii vor avea voie să bea doar două beri cât timp se joacă Starcraft pentru că altfel fac urât și încep să se certe între ei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 august 2021 15:38
Citește mai mult despre: parcul ior pensionari starcraft

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult