În sfârşit! Facebook detectează pozele făcute cu telefonul şi şterge automat Photography din numele utilizatorului

Gata cu vrăjeala! Un update din Facebook elimină complet falșii fotografi, genul de papagali care după ce puneau o poză cu un răsărit din Vamă își treceau imediat după nume și sintagma Photography, deși dacă îi întrebi nu știu diferența dintre apertură și expunere. De departe cei mai detestați erau utilizatorii care aveau Photography la nume, deși aveau doar selfiuri cu fața lor obosită, și cu pământ sub unghii.

Efectul inițial ar fi dispariția a peste 2 milioane de conturi ”photography” din România, dar și un uriaș oftat de ușurare pentru cei care s-au săturat de bășinile fotografice ale acestora.

”Acești oameni se dădeau unor abuzuri îngrozitoare. Se găseau mulți inconștienți care îi chemau la nunți, amplificând fenomenul nociv al pozelor și filmelor de nuntă, făcute de oameni precum Robert Acrișor Photography. Aceste conturi vor fi corectate și dacă respectivii insistă să-și imagineze că au vreo treabă cu fotografia vor avea conturile închise”, explică Darius Marius, șef Facebook România.

Încă se așteaptă o soluție pentru utilizatorii Facebook care pun poze cu filtru beautify, una din propuneri fiind implementarea unui virus care să le ardă telefoanele sau computerele de pe care accesează rețeaua socială.

Scris de Ionut
30 ianuarie 2018 20:01
Citește mai mult despre: facebook photography

Alte articole

Vezi mai mult