În sfârşit o centură de castitate care funcţionează! Şi-a legat la brâu diploma de absolvire de la Politehnică

Mai imaculat decât Fecioara! Sătul să fie abordat de domnișoare cu gânduri necurate, un absolvent de Politehnică și-a prins diploma la curea și orice posibilitate de a fi ademenit într-o activitate sexuală a fost eliminată. Robert e un Iron Man al abstinenței, un caz sever de virginitate cronică inclusiv pentru standardele politehniștilor.

Acesta povestește necazurile prin care trece, pentru că arată ca un mascul normal, dar femeile nu știu că el are alte preocupări: ”Vara e cel mai greu, pentru că aici în satul din care provin e plin de fete care știu ce salariu am după terminarea facultatății și ar încerca să-mi bage mâna în chiloți, dacă nu ar ști că sunt un virgin politehnist, care n-ar ști ce să facă nici cu un tutorial de pe Pornhub în față”, spune Robert, absolventul ingenios.

Probleme erau și pe autocar, unde fata lângă care stătea i-a pus mâna pe picior. ”A trebuit să scot ostentativ diploma de Politehnică, doar așa s-a potolit”, spune Robert. După ce și-a prins diploma, nici măcar nimfomana satului nu-i mai dă bună ziua, știind că e inutil. Robert are cea mai mare factură la curent din sat, deși nu are decât un laptop și o conexiune de internet capabilă să facă față traficului imens pe site-urile de pornografie.

Scris de TNR
16 iulie 2018 20:07
Citește mai mult despre: diploma Politehnica virgin

Alte articole

Vezi mai mult