Deși toți românii păreau resemnați cu faptul că au ales un președinte pămpălău, iată că Iohannis încă are resurse să ne surprindă. De dimineață, actualul președinte a lansat un atac furibund la adresa Facebook-ului, dând efectiv de pământ cu noul algoritm folosit de rețeaua socială.

iohannis_nervos.jpg ”Noul news feed e de căcat!”, a răbufnit azi Iohannis pe Facebook. ”Îmi apar în el numai știri irelevante, care nu prezintă nici un interes pentru mine: cum penalii din Parlament vor să schimbe Codul penal în favoarea lor, cum o firmă austriacă distruge pădurile României, inclusiv prin mijoace ilegale și multe alte știri neinteresate. Am ajuns să nu mai am la ce da Like sau Share, și totul din cauza noului algoritm, care e un dezastru.”

Mai mult, Iohannis se plânge că tot din cauza noului algoritm folosit de Facebook i-au scăzut foarte mult Like-urile și Share-urile pe care le primește la postările sale. ”Față de momentul când am devenit președinte, acum sunt cu viralitatea la mai puțin de jumătate. Ca să nu mai zic că 80% dintre comentariile pe care le primesc sunt reproșuri la adresa mandatului meu, fapt pentru care doar noul algoritm poate fi de vină”, e convins Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 08.05.2015 17:10 IT & Știința

National Cinematografic