În sfârșit, tratament! Coronavirușii se sinucid după ce sunt expuși 4 minute la Măruță

România uimește lumea științifică din nou! Ce nu au reușit sutele de savanți de la Harvard, Johns-Hopkins sau Karolinska Institute – eliminarea temutului coronavirus – a fost realizat într-un apartament din Berceni, cu metode care sunt la îndemâna oricui.

Mama acestui tânăr de 43 de ani, care locuiește împreună cu părinții, povestește: „Și mi s-a întors bolnav de la păcănele, că i-a tușit un chinez lângă el la aparate. Febră 42, horcăia, am mers la spital, doctorii au ridicat din umeri. E coronavirus, n-avem ce să îi facem, e epidemie, nu există leac”.

Femeia i-a făcut bărbatului un ceai și a plecat să cheme preotul pentru împărtășanie. Bolnavul delira sub pături și părea pe ultima suflare. În grabă, bătrâna a uitat televizorul deschis pe ProTV, acolo unde tocmai începea „La Măruță”. Ionut al meu era ridicat din paturi și zice: Mamă, m-am vindecat”. În doar 4 minute, câtă vreme ceva panaramă se plângea că nu mai exista bărbați adevărați, toți coronavirusii muriseră. Mulțumesc, Catalin Măruță.”

Medicii avertizează că, deși eficace contra coronavirusului, emisiunea lui Măruță poate provoca reacții fatale și organismului-gazdă, adică privitorului, și nu recomandă depășirea a 4 minute de expunere, pentru cazurile cele mai grave.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
1 februarie 2020 13:29
Citește mai mult despre: virus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult