În tunelurile dacice e ascuns singurul manual școlar care nu conține nicio tâmpenie

Legenda pare prea frumoasă ca să fie adevărată, dar există istorici și alți experți care susțin că au dovezi incontestabile. Manualul a fost adus în tuneluri în timpul primului război mondial, el făcând parte inițial din tezaurul care a fost trimis la Moscova, dar a fost salvat în ultimul moment de un patriot român.

Manualul este semnat chiar de fondatorul învățământului românesc, Spiru Haret, și a trecut prin mâinile celor mai mari învățați ai vremii. Acesta conține, ca dovadă a autenticității, patru penisuri desenate pe coperțile interioare de către cei patru mari clasici ai literaturii române, Eminescu, Creangă, Caragiale și Slavici. Totodată, mustățile, ochelarii și țigările din portretele prezentate între pagini sunt realizate cu pixul de însuși Theodor Aman.

Ce-l face cu adevărat valoros este faptul că acest manual nu conține nicio tâmpenie. „Credem că este realizat de o civilizație străveche, mult mai avansată tehnologic ca a noastră, dar discriminatorie, pentru că nu permitea angajarea de imbecili în Ministerul Educației. Probabil că asta a și dus la dispariția acestei civilizații pentru că atunci când n-ai niciun imbecil în preajmă nu ai pe cine să dai vina când faci o boacănă”, a explicat Decebal Roxin, cunoscut om de știință și filolog de origine geto-dacică. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 ianuarie 2019 14:09
Citește mai mult despre: manual tuneluri dacice

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult