Schimbările climatice încep să ne sperie. Speciile dispar una după alta, cea mai recentă fiind veganul de Ardeal. Acesta trăia în comunități izolate, mai ales în centrele universitare precum Clujul sau Oradea. Arealul veganului de Ardeal a fost tot mai restrâns pe măsură ce alte specii, precum carnivorul de Ardeal, au început să domine peisajul.vegan_slanina_ardeal.jpg

”Specia de vegani a dispărut pentru că atunci când slănina este disponibilă absolut peste tot, trebuie să te adaptezi. Evident, sunt și teorii că veganii au dispărut pentru că erau atât de antisociali și nu erau invitați la niciun grătar, șansele lor de înmulțire fiind reduse”, explică antropologul Decebal Popescu.

Ultimul vegan din Ardeal locuia într-un apartament sărăcăcios, unde mirosea a varză. Hămesit, acesta a dat iama în slănina vecinilor. După o porție sănătoasă, veganului i-a revenit culoarea în obraji și a început să se comporte ca un om normal, renunțând inclusiv la teoriile marxiste, caracteristice speciei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Sunday, 02.06.2019 14:12 IT & Știința

National Cinematografic