Începe programul spaţial românesc! Tone de moloz vor fi aruncate ilegal pe Lună

După zeci de ani de pregătire meticuloasă, programul românesc de cucerire a spaţiului cosmic e pe punctul de a fi lansat! O dubă Ford Transit din anii 90, condusă de cosmonautul din Berceni cunoscut doar ca Nea Ilie, e gata să fie cuplată la racheta Soyuz cumpărată la mâna a doua din Republica Moldova.

Dacă totul funcţionează conform planului, duba spaţială va căra moloz pe Lună în fiecare zi, rezolvând o veche problemă a bucureştenilor şi a românilor în general.

„E greu domle cu Garda de Mediu, cu primăria, cu ăştia, nu te mai lasă să arunci moloz nicăieri, zice că strici natura, că draci, că laci. Da’ unde să ducem nene molozu’, pă Lună? Bine, mă, îl ducem pă Lună”, precizează comunicatul oficial al Agenţiei Spaţiale „Car Moloz 07242****6 Cereţi Cu Ilie”, cum a fost botezat organismul care coordonează misiunea.

Agenţia Spaţială susţine că are toate aprobările de la UE şi ONU necesare depozitării molozului pe Lună, însă stickul pe care se aflau s-a demagnetizat la traversarea centurii Van Allen.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 martie 2021 14:09
Citește mai mult despre: Luna moloz spatiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult