Incredibil cât a putut să coste o tăiere de porc la o clinică privată din România!

Sumă halucinantă achitată de un bucureștean fițos, care a vrut să-și taie porcul la o clinică privată, în condiții de igienă maximă. Omul se temea ca porcul să nu ia vreo bacterie dintr-un spital de stat, așa că s-a dus la privat.

Înainte să-l taie, medicii din clinică i-au făcut porcului analizele și i-au găsit colesterolul un pic mărit, așa că l-au internat o săptămână și i-au dat Omega3 ca să-i subțieze sângele. După internare a fost dus la RMN, care costă 1500 lei, chiar dacă porcul avea abonament premium. Din păcate la RMN s-a descoperit că are o piatră la un rinichi și nisip la celălalt, așa că a fost operat de urgență și doar pentru anestezie au trebuit scoși încă 4500 lei.

Alți 2500 lei au costat recuperarea și fizioterapia, făcute tot în clinică, însă la final porcul a plecat din nou pe picioarele lui până la chirurgie, unde i-a fost făcută o rezecție de cap, apoi a mers la dermatologie ca să-i fie prăjit șoriciul bine cu laserul și în cele din urmă la interne, unde i-au fost relevate intestinele pentru cârnați. Aici s-a întâmplat și un mic malpraxis, pentru că i-au spart bășica.

Pentru că proprietarul porcului n-a avut bani să achite toate aceste operațiuni, angajații clinicii au păstrat porcul și acum omul mai are de adus doar 30.000 lei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 decembrie 2021 09:01
Citește mai mult despre: doctor porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult