Independență. Un IT-ist se laudă că e și propriul șef, și propria iubită

După ce a avut cea mai bună idee din viața lui, să termine o facultate de IT nu una de științe politice sau, mai rău, filozofie, un IT-ist din București a ajuns la concluzia că este pe calea cea bună și nu mai are nevoie nici măcar de șef. „Nu-mi spune mie nimeni, la mine în casa asta pe care am cumpărat-o cu primii trei ani de muncă, ce să fac și cum să fac. Eu sunt șeful”, a declarat acesta pe un grup de discord unde mai conversează cu prietenii.

Acesta a început prin a-și lua un job remote, ca să nu trebuiască s-o frece toată ziua la servici cu middle manageri care mai mult îl încurcau, doar să-și justifice ei salariul. Deși nu este ușor de obținut un astfel de job, avantajele sunt evidente, că poate să facă cod și de pe veceu și de pe balcon, dacă are chef să fumeze o țigară sau să bea o bere rece. Văzând că treaba merge brici, s-a dus și mai departe și a decis ca după propiul șef să devină și propria lui iubită.

„Dacă tot îmi stabilesc singur orele în care muncesc și cât vreau să muncesc, de ce să nu fac același lucru și în viața sexuală? Vreau la film, mă duc la film, vreau sex, fac, dacă mă doare capul n-o fac și nu are cine să se plângă că se simte nebăgată în seamă”, explică tânărul IT-ist. Pentru asta a folosit o platformă similară cu Crossover.com, cea pentru joburi, doar că pe asta a fost mult mai ușor, a avut de trecut un singur examen, să citească cu atenție fraza „Ia-ți viața în propriile mâini!”, s-o memoreze și s-o aplice. El a precizat că de când e propria lui iubită este mult mai calm, mai relaxat și lipsit de stres, mai ales că nu-l întreabă nimeni dacă s-a îngrășat sau dacă îi place noua culoare de păr.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 august 2021 18:00
Citește mai mult despre: independenta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult