Înduioșător! De fiecare dată când un vegan se laudă că e vegan, un ursuleţ panda moare

Veganii se laudă că prin stilul lor de viață salvează viața animalelor, când de fapt ei sunt mai degrabă niște măcelari nemiloși. Comportamentul lor iresponsabil riscă să ducă chiar și la extincția simpaticilor ursuleți panda. O amplă cercetare realizată de o reputată echipă internațională de zoologi a descoperit că principala cauză a morții printre ursuleții panda o reprezintă tocmai veganii.

”Practic, de fiecare dată când unul se laudă că e vegan, un ursuleț panda moare”, spune Pierre de Cebal, șeful echipei de zoologi. ”Iar veganii sunt efectiv obsedați să se laude că sunt vegani, ajung chiar să abordeze străini pe stradă doar ca să le spună că ei sunt vegani. Sunt mai răi ca niște păduchi, de care, de bine, de rău, mai poți scăpa, dar de vegani chiar n-ai cum. Se prind de om și-l bat la cap fără oprire că ei sunt vegani. Odioși de-a dreptul.”

Reputatul om de știință consideră că veganii sunt cu atât mai odioși cu cât ei provoacă fără milă moartea ursuleților panda, dar nu sunt interesați de carnea lor. ”Oamenii normali sacrifică un animal pentru carnea lui, e în legea naturii să se întâmple așa, în timp ce vaganii ucid din vanitate. Niște descreierați, dacă e să mă întrebați pe mine”, apreciază Pierre de Cebal.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 mai 2017 12:05
Citește mai mult despre: vegan

Alte articole

Vezi mai mult