Inexplicabil! Unui bărbat i se scoală automat când deschide un tab în incognito

Labagiul lui Pavlov? Un bărbat din Berceni susține că în mod ciudat de fiecare dată când deshide un tab incognito în browser i se scoală penisul. Bărbatul nu-și poate explica de unde o fi această stranie erecție și uimirea sa este împărtășită și de partenera lui de viață, care se jură că în restul timpului asemenea reușite sunt tot mai rare.

”Am ajuns să-i deschid un tab în incognito ca să pot să mă bucur și eu de niște p*lă. Nu înțeleg de ce, o să-l duc la RMN, cred că are ceva la cap, o mutație genetică în creier sau în testicule, cine știe”, spune soția acestuia, mirată de situație.

Situația nu e singulară, se pare că mulți bărbați suferă de acest reflex bizar. Ce e și mai straniu e că multe femei trec prin simptome asemănătoare când deschid un tab în incognito. Se înroșesc la față, li se întăresc sfârcurile și li se dilată pupilele, deși pe ecran nu apare nimic altceva. ”E ca și cum corpul s-ar pregăti inconștient pentru o anumită activitate care provoacă plăcere sexuală. De unde, cum, acesteasunt întrebări pentru savanții de mâine”, spune Decebal Popescu, sexolog.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 aprilie 2020 15:53
Citește mai mult despre: studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult