Ingenios! În sediul Antena 3 există un automat de cafea în care nu bagi fise, ci dai limbi unui cur

Sediul Atena 3 are o nouă atracție pentru angajați: automatul de cafea căruia trebuie să-i dai limbi în cur, în genunchi, ca să-ți primești doza de cofeină. De la implementare, consumul de cafea în rândul angajaților Antena 3 efectiv s-a triplat.

”Ca director al Antenei 3, este datoria mea să caut tot timpul noi și noi metode prin care să dăm limbi în cur”, a explicat Mihai Gâdea. ”Mai ales că domnul profesor Voiculescu este în închisoare, trebuiau identificate rapid noi metode prin care să nu ne ieșim din cur… pardon, din mână.”

Există, evident, și probleme cu noul automat de cafea. Când Mihai Gâdea, Mircea Badea sau Mugur Ciuvică își iau cafeau, în spatele lor se formează o coadă imensă, pentru că cu greu mai pot fi desprinși din fața automatului de cafea.

”Stau și câte 10 minute să dea limbi, iar aparatul le dă mult mai multă cafea decât pot ei bea. De câteva ori Mihai Gdea a golit singur aparatul de cafea, atât de mult timp i-a dat limbi”, a spus, sub protecția anonimatului, un angajat al postului din Băneasa.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 mai 2015 12:05