Inventivitatea românilor nu e doar un mit! Cel puțin asta au demonstrat savanții români din cadrul Laboratorului de Genetică Gastronomică din Mizil, după ce au reușit să încrucișeze un porc cu o bucată de slănină de porc, obținând, astfel, spre fericirea tuturor românilor, un porc cu până la 200% mai multă slănină.asasin_mafia_porc_valcea.jpg

"Lucrăm de zece ani la modalități de îngrășare a porcului, dar până acum ne-am lovit de un zid. Am încercat să-l încrucișăm cu elefantul, cu balena albastră, chiar și cu Viorica de la Clejani, dar, din păcate, nu a existat compatibilitate între ADN-uri. Până într-o zi, când unui coleg savant i-a venit ideea să intersectăm genele porcului cu cele ale slăninii de porc. S-au potrivit perfect, spre bucuria noastră și, sunt convins, a românilor de pretutindeni", a declarat Decebal Popescu, cercetător șef adjunct.

Noul prototip de porc va fi lansat pe piață de Crăciun. "Suntem atât de fericiți că avem ce pune pe masă de Crăciun. Era inuman să ne hrănim trei inși dintr-un porc de numai 300 de kile, abia dacă ne ajungea la o masă. Așa, din cel de 4 tone pe care l-am comandat ne vom înfrupta pe săturate", spune Mioara Papuc, gospodină.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Friday, 06.03.2015 02:24 IT & Știința

National Cinematografic