Ingenios! Un IT-ist a creat o hologramă care să stea cu rudele la masa de Crăciun

Gata cu bătaia de cap! Un programator a dezvoltat o hologramă care poate ţine locul oricui la obositoarea masă de Crăciun cu rudele. Dezvoltatorul aplicaţiei spune că au fost comandate mii de bucăţi în prima zi, de către fete care efectiv nu mai suportă să fie întrebate “Ia zi, tu când te măriţi? Ai şi tu un băiat? Când jucăm la nuntă?”

“Adio invitaţiile lui nea Costică de la ţară să-i gustăm ţuica. Adio îmbieturile lui tanti Mărioara să luăm şi din caltaboş, sau ciupiturile pe sub masă ale unchiului Viorel, care zice pe urmă că a glumit”, spun clientele, mulţumite de hologramă.

Dezvoltatorul hologramei susţine că e cea mai vândută aplicaţie: “Am avut un caz în care au fost comandate holograme pentru toată familia. La masă stăteau doar hologramele, iar ei se uitau la Singur Acasă”, spune dezvoltatorul ideii.

Cei care au astfel de idei geniale de business şi ştiu să le şi pună în aplicare sunt foarte căutaţi de companiile de top din IT, precum Arnia Software, care în perioada asta caută Senior Python DeveloperFull-stack .NET Team Leader in the Cloud (Azure)Senior Magento 2 Developer sau Unity3D Developer.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

21 decembrie 2018 11:40
Citește mai mult despre: business developer Craciun hologramă masa rude

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult