Ingenios! Un român a combinat via cu diverse fructe și a obținut o recoltă record de Skittles

Când vine vorba de dulciuri, ingeniozitatea românilor nu are limite. După mai mulți ani de încercări, vasluianul Decebal Popescu a reușit să combine propria vie cu fructele sale preferate și a obținut un soi nou, care în loc de struguri face bomboane gumate Skittles.

”M-am săturat ca an de an să-mi vină vecinii în vizită, să guste cum mi-a ieșit vinul și să nu mai plece cu zilele. Așa că am decis să fac o vie cu Skittles în loc de struguri”, a povestit Decebal Popescu. ”Și a meritat! Nu doar că am Skittles la discreție, dar de fiecare dată când plouă și e soare apare și curcubeul invers. A devenit o adevărată atracție turistică, am primit cereri de cazare de peste tot din lume.”

Și pentru că a obținut o recoltă record, Decebal Popescu se gândește cât se poate de serios să facă și vin din bomboanele Skittles. ”Am prea multe”, spune acesta. ”Și n-are cum să nu iasă un vin bun. Într-o singură ciorchină de Skittles am arome de struguri, portocale, căpșuni, cireșe sau lămâi. O să devină celebră în toată lumea via care face Skittles, sunt absolut convins de asta.”

17 noiembrie 2014 12:11

Alte articole

Vezi mai mult