Inovație! Berea cu lămâie va avea un capac rotunjit, ca să poţi să ţi-o bagi mai uşor în cur

Te-ai chinuit sau te-a durut extrem de tare când ți-ai băgat sticla de bere cu lămâie în cur? Atunci avem o veste excelentă pentru tine: o echipă de cercetători a creat un capac rotunjit, care va fi folosit la absolut toate berile cu lămâie. Cercetătorii dau asigurări că băgatul unei beri cu lămâie în cur va deveni o plăcere și nu va mai fi o corvoadă, ca până acum.

”Să fim serioși, berea cu lămâie nu e un produs pe care să-l bei, ci unul pe care să ți-l bagi în cur, cu tot cu sticlă”, spune Pierre de Cebal, șeful echipei de inovatori. ”Toată lumea este de părerea asta, numai că nimeni n-o spune, că e plin de ipocriți peste tot. Dar adevărul trebuie rostit: berea cu lămâie trebuie să și-o bage în cur toți cei care o cumpără! De aici și necesitatea unui capac rotunjit, pentru a facilita o astfel de operațiune.”

Reputatul cercetător e conștient că noua formă a capacului nu-i va face pe toți consumatorii de bere cu lămâie să și-o bage în cur și că unii vor prefera să și-o bage în gură în continuare, dar consideră că acesta nu este un motiv pentru care să se resemneze. ”E adevărat, băutorii de bere cu lămâie sunt mai greu de educat decât o maimuță sau chiar decât o dăncilă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să încerci s-o faci”, spune Pierre de Cebal.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
18 iulie 2018 19:14
Citește mai mult despre: bere cu lamaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult