Inspirată de Godină, Esca și-a pus fluturașul de salariu pe Facebook. Invidios, Zuckerberg i-a șters postarea

După Marian Godină, și Andreea Esca a decis să-și publice pe Facebook fluturașul de salariu, ca să nu mai existe discuții și mituri pe acest subiect. A atras însă imediat invidia lui Mark Zuckerberg, care s-a ofticat atât de tare pe cât de mulți bani câștigă Esca încât i-a șters postarea.

”Când am văzut prima dată suma, am crezut că este vorba de PIB-ul României”, a recunoscut Mark Zuckerberg. ”Dar apoi, când am aflat că e salariul unei persoane, am înlemnit. Cum să câștigi atât de mulți bani? Și cum să te dai mare cu asta pe Facebook? E ca și cum vine cineva în casa ta ca să-ți scoată ochii că el câștigă mult mai mult decât tine. Așa că am decis să șterg mesajul.”

Și pentru că postarea a fost ștearsă de CEO-ul Facebook după doar 2 minute, din păcate nimeni nu a apucat să vadă suma câștigată într-o lună de Andreea Esca. ”În dreptul veniturilor nete era un număr interminabil, care nu intra în ecran”, spune un internaut care a prins postarea Andreei. ”Am scrolat mult pe orizontală, încercând să văd toate cifrele, dar n-am reușit, că postarea a dispărut subit când ajunsesem pe la a 174-a cifră.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
21 martie 2017 15:03

Alte articole

Vezi mai mult