Inspiraţi de Elon Musk, cei de la Dacia lansează Loganul cu geamuri sparte!

Cel mai important producător de mașini de tablă din estul Europei nu avea cum să rămână indiferent la anunțul făcut de industriașul Elon Musk cu privire la mașina CyberTruck. Grupul auto de la Mioveni a anunțat chiar în această dup-amiază lansarea unui model similar de mașină, cu geamurile gata sparte.

„În primul rând noi folosim o tehnologie de înaltă precizie care permite un parbriz de patru ori mai spart decât cel prezentat de Elon Musk. În același timp vom putea oferi acest model de Logan de tablă cu geamuri sparte, la un preț competitiv, care pleacă de la 20.000 de euro, deci jumătate decât cere Tesla”, a declarat Pierre de Cebal, directorul de design al companiei franceze.

Acesta a arătat în prezentarea susținută la Conference Center-ul „Dumitru Stăniloaie” de la Mioveni și alte dotări ale mașinii care să concureze cu varianta americană. Vorbim de un portbagaj lărgit, de tablă galvanizată, în care poți să te urci cu gumarii și să bagi doi porci întregi unul lângă altul. În plus, modelul românesc vine și cu cârlig ca să poți lega de el o căruță sau un plug.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

25 noiembrie 2019 19:52
Citește mai mult despre: musk

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult