Inteligentă și nu prea! O civilizație extraterestră încearcă de 3 ani să ia legătura cu noi folosind Google Plus

Orice formă de inteligență, chiar și superioară, pare să aibă limitele ei. Iar cel mai bun exemplu este cel al unei civilizații extraterestre avansate, care a reușit să ajungă pe Terra de foarte mulți ani și care, acum 3 ani, a decis că vrea să intre în contact cu noi, dar a ales pentru asta un cont de Google Plus.

De-a lungul ultimilor 3 ani, extratereștrii au postat nu mai puțin de 174 de mesaje în care anunțau de unde vin și că vor să stabilească contact cu pământenii, dar absolut nimeni nu a reacționat până acum cu postările lor. În unele mesaje au adăugat și poze cu pisici, decolteuri generoase sau chiar platouri de mici, dar fără nici un rezultat până acum: absolut toți cei 7,5 miliarde de pământeni au ignorat postările lor de pe Google Plus.

Și de parcă ar mai fi nevoie de vreo dovadă că acești extraterești nu sunt foarte inteligenți, ei tocmai au anunțat într-o postare recentă de pe Google Plus că intenționează să treacă la planul B al contactului cu pământenii: își fac cont pe Twitter. E, într-adevăr, un pas înainte, dar va dura probabil cel puțin 174 de ani până când cineva va intra în contact cu ei prin intermediul Twitter.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 martie 2017 12:03

Alte articole

Vezi mai mult