Primarul Gabriela Firea a anunțat măsuri urgente după ce doi neurochirurgi de la spitalul Colentina și-au prezentat demisiile în semn de protest față de managmentul instituției. Aceasta a anunțat că până la găsirea unor neurochirugi din PSD ca să le ia locul demisionarilor se va ocupa personal de toate operațiile pe creier din spital.

firea operatii pe creier.jpg

„Așa cum am spus și în campania electorală, trebuie să vină o femeie să facă ordine și curățenie după bărbați. Acum mă voi duce în fiecare dimineață la spital și voi face operațiile necesare. Bănuiesc că nu are nimeni nicio îndoială că mă pricep la operații pe creier”, a explicat primarul Capitalei.

Inițiativa va fi bifată în cadrul proiectului „Smart City”. „Spuneți-mi care altă capitală europeană are un primar atât de „smart” ca mine, care se pricepe și la biciclete, și la adăposturi de animale, și la transport public și la neurochirurgie”, s-a mândrit Gabriela Firea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 06.09.2017 03:12 IT & Știința

National Cinematografic