Interlopii care clonau carduri de sănătate se plâng că mor de foame: Reparați odată sistemul!

Bolnavii ca bolnavii, dar căderea sistemului cardurilor de sănătate a provocat o dramă și mai mare în lumea interlopă. Zeci de clanuri care care se ocupau cu clonarea cardurilor de sănătate se plâng că oamenii lor efectiv mor de foame, după ce de vreo trei săptămâni li s-au evaporat complet veniturile.

”Sunt disperat”, spune un interlop craiovean. ”Mi-am vândut deja toate cele 27 de săbii ninja, iar acum iarăși am rămas fără bani. Nu știu ce să mai fac! Mi-e frică că o să ajung să-mi vând tatuajele, de-o să râdă și babele de mine cnd le spun că sunt interlop. Sau, Doamne-ferește!, o să ajung să-mi caut un loc de muncă la privat, să fac bani cinstit.”

Interlopii le-au pus acum gând rău IT-iștilor care au legătură cu sistemul cardurilor de sănătate. ”Ne vom aduna tovarășii care încă nu ne-am vândut săbiile și îi vom vâna pe toți”, a amenințat un lider interlop. ”Nici un astfel de IT-ist nu ar trebui să se simtă în siguranță!”

IT-iștii care vor un mediu mai puțin conflictual, unde nu riscă sub nici o formă să supere vreun clan interlop, pot alege Arnia Software, unde găsesc job-uri cu nume mult prea complicate pentru a fi măcar reținute de un interlop: Senior JavaEE/Spark Developer for an AI Team sau AI & Deep Learning Research Engineer.

26 iulie 2019 10:07
Citește mai mult despre: interlop

Alte articole

Vezi mai mult