Interlopul Sile Cămătaru acuză presa de fake news: “Cum adică a murit ultimul rinocer alb, că eu am cinci!”

Cunoscutul interlop şi colecţionar de animale exotice Sile Cămătaru somează mai multe publicaţii internaţionale să înceteze cu dezinformarea legată de dispariţia ultimului rinocer alb. Sile precizează că în grădina lui zoologică de lângă vilă are cinci exemplare sănătoase, dar şi mulţi rinoceri normali, pe care însă nu i-a numărat, că “nu am timp de mărunţişuri de-astea”.

Pentru vecinii lui Sile, nu e ceva nou că omul are rinoceri albi: “Are de câţiva ani afiş la poartă, că vinde pui de rinoceri albi. Pe un vecin l-a împuns rinocerul cu cornul când s-a dus să cosească iarbă în ţarcul cu antilope kudu”, spune Mitică, vecin cu Sile.

Sile spune că avea mai mulţi, dar într-o zi au dat leii iama în ei şi i-au mâncat câţiva. Un alt rinocer alb s-au încăierat cu hipopotamii şi l-a eutanasiat, că aveau piciorul rupt. “Am şi tăiat un rinocer alb de Crăciun, că era tot clanul în vizită şi nu ne ajungea un porc la toţi. Nu ştiam că sunt aşa rari, la mine e curtea plină. Dacă vrea vreun institut o pereche, să vină să le dau, dar să sune înainte, să leg panterele”, spune Sile.sile_rinoceru.jpg

Scris de Ionut
21 martie 2018 15:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult