Internetul s-a golit brusc cu 20%, aseară, după ce un corporatist român şi-a şters toate mailurile

În sfârșit se poate respira pe internet! O mulțime de spațiu s-a eliberat aseară după ce un corporatist a decis să scape de-un stres și și-a șters toate mailurile, în bulk. Până și laptopul său a scos un oftat de mulțumire prin ventilator și a ajuns să cântărească cu 150 de grame mai puțin.

„Mamă ce fain a fost azi-dimineață, așteptam de mai bine de o săptămână să-mi pun și eu o poză cu o pisică dar nu aveam loc. Mi-am dat seama că s-a eliberat spațiul când am dat să ascult o melodie pe Youtube și se auzea ecoul”, a povestit internautul.

Corporatistul susține că a șters mailurile deoarece sincronizarea outlook-ului cu serverul de mail îi mânca câte 6 GB de net la fiecare deschidere a aplicației. „Cel mai probabil mă bag pe o ofertă de-asta de la Vodafone, de-aia cu zero consum în aplicațiile de bussines, maps, storage și mail și mă reapuc de treabă. Nu-mi fac griji, weekendul ăsta lucrez din nou și sigur se umple mailul la loc, așa că profitați cât mai puteți de spațiul liber. Sau luați-vă ceva pe cloud”.

16 mai 2018 11:02
Citește mai mult despre: mail maps storage Vodafone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult